Termeni si conditii

Termeni si conditii

 

 

Bine ati venit pe www.babyjohn.ro. Suntem mandri sa va oferim o experienta unica pe platforma noastra dedicata mamicilor si copiiilor. Va rugam sa acordati cateva minute citirii termenilor si conditiilor, deoarece prin  utilizarea site-ului, va dati acordul lor. Daca nu sunteti de acord cu termenii si conditiile prezentate mai jos, nu puteti utliza site-ul/produsele oferite pe site.

 

 

 1. Despre Noi

 

Acest site este operat si detinut de Prestige Evolution SRL, CUI RO41613630, J40/11838/2019, capital social 200 RON,  Adresa: Str Apusului 27, Bloc N21, scara 5, camera 1,  Ap 77, Bucuresti.

 

Ne puteti contacta telefonic la numarul: +40726726888 sau pe e-mail: contact@babyjohn.ro

 

Daca trebuie sa va contactam, o vom face telefonic la numarul oferit sau prin e-mail la adresa de mail furnizata in comanda dumneavoastra.

 

Prestige Evolution Srl este denumita in acesti termeni si conditii precum: “noi”, “wwww.babyjohn.ro”

 

 1. Modificari ale termenilor

 

Orice caracteristici, instrumente, functii noi care se adauga site-ului vor fi supuse Termenilor si conditiilor. Puteti verifica oricand cea mai recenta versiune a Termenilor si conditiilor pe aceasta pagina. Ne rezervam dreptul de a modifica oricand pagina de Termeni si Conditii, obligatia fiind a dumneavoastra de a verifica pagina.

 

Magazinul nostru este gazduit de Shopify Inc, o platforma de comert care ne ofera posibilitatea sa ne vindem produsele.

 

 1. Comanda
 2. Platforma noastra va va ghida catre procesul de cumparare. Prin realizarea unei comenzi pe platforma noastra, va oferiti sa cumparati produsele prezente si sa ne trimiteti plata conform Termenilor si Conditiilor.
 3. Odata plasata comandam veti primi un mail de confirmare a comenzii. Acesta are rol informativ si nu reprezinta acceptarea comenzii.
 4. Ne rezervam dreptul de a accepta sau refuza comanda, din diverse motive, inclusiv lipsa stocului produselor. Raspunsul se va realiza telefonic sau prin e-mail la adresa de mail din formularul de comanda, iar vanzatorul va restitui banii cumparatorului.
 5. Acceptarea comenzii o veti primi prin e-mail in momentul expedierii produsului.
 6. Fiecare comanda are atribuit un numar de comanda, pentru a usura identificarea comenzii dumneavoastra.

 

 1. Produsele noastre

Imaginile produselor noastre au rol informativ, si sunt furnizate de catre furnizorii nostri. Nu putem garanta ca afisarea culorilor pe un dispozitiv prezinta cu acuratete culorile produsului.

Comenzile se vor realiza in functie de disponibilitatea produsului

 

 1. Preturi

 

Pretul produsului apare in factura finala. Ne rezervam dreptul de a modifica preturile produselor, insa acestea nu vor fi modificate in comenzile deja facturate.

 

Pretul produselor nu include taxe de livrare. Acestea le regasiti in sectiunea “Informatii livrare”.

 

 1. Plata

 

Odata cu finalizarea comenzii, plata produselor se va face prin sistem ramburs (daca a solicitat acest lucru) sau prin sistem de plata online, serviciu oferit de Netopia Payments. www.babyjohn.ro nu va stoca nicio informatie oferita pentru procesatorul de plati.

 

Daca emitentul cardului refuza autorizarea platii, nu vom fi responsabili de nicio intarziere sau refuz al comenzii.

 

Daca intampinati probleme cu cardul si doriti sa realizati plata prin transfer bancar, va rugam sa ne contactati pe e-mail la: contact@babyjohn.ro.

 

 

 1. Livrare

 

Livrarea produselor comandate pe siteul www.babyjohn.ro se face in 1-2 zile lucratoare de la plasarea cu succes a comenzii, dupa ce Prestige Evolution Srl va primi confirmarea platii.

Produsele comandate se vor livra prin intermediul firmei de curierat GLS, la adresa mentionata de dumneavoastra in formularul de comanda.

Comenzile plasate pana in ora 15:00 vor fi ridicate de curier in aceeasi zi si vor fi livrate catre client in ziua urmatoare, exceptie fac zilele de sarbatoare sau perioadele aglomerate, precum Black Friday, Sarbatori etc.  Daca comanda dumneavoastra a fost plasata dupa ora 15:00, va fi procesata in urmatoarea zi lucratoare.

Livrarea produselor babyjohn.ro se va face in intervalul 9:00 – 17:00, de Luni pana Vineri.

Se livreaza doar pe teritoriul Romaniei.

Babyjohn.ro va ofera un cost al transportului de 15 lei/colet la plata cu cardul, la care se mai adauga o taxa de 5 lei la plata ramburs, indiferent de greutatea coletului sau de destinatie. Nu se adauga costuri pentru km suplimentari. Costul de transport este adaugat automat la finalizarea comenzii.

 1. Anularea comenzii

Puteti anula comanda in 14 zile calendaristice de la data plasarii comenzii.

Daca doriti sa schimbati produsul comandat cu un alt produs, sau cu o alta dimesiune, va rugam sa ne contactati pe e-mail la: contact@babyjohn.ro si sa ne comunicati noile date ale comenzii.

 1. Politica de retur

Ne dorim ca experienta pe siteul www.babyjohn.ro sa fie una placuta, asadar facem tot posibilul ca modalitatea de retur al produselor sa fie cat mai simpla.

 

Produsele comandate pe www.babyjohn.ro pot fi restituite in maxim 14 zile de la data achizitionarii, daca intrunesc conditiile de retur.

 

Daca doriti sa schimbati produsul comandat cu un alt produs, sau cu o alta dimesiune, va rugam sa ne contactati pe e-mail la: contact@babyjohn.ro si sa ne comunicati noile date ale comenzii.

 

 

Conditii de retur:

 

 • Produsele sa fie trimise in ambalajul original, in aceeasi stare in care le-ai primit, in conditii de transport conforme.
 • Produsele sa aiba etichetele intacte si toate documentele cu care a fost trimis (ex: instructiuni de utilizare etc.).
 • Produsele nu trebuie sa aiba zgarieturi sau orice urma de uzura, lovituri, ciobituri.
 • Produsele achizitionate sub forma de Pachete Promotionale se vor retuna in aceeasi forma. Returul va fi refuzat daca Pachetul Promotional contine produse lipsa.
 • Daca in pachetul trimis se afla alte produse decat cele din comanda, returul va fi refuzat.

 

Daca nu sunt indeplinite conditiile de retur, returul va fi refuzat!

Completeaza formularul de retur pe care il gasiti la pagina intitulata “Politica de retur”

 

 1. Rambursare

Odata ce returul produselor a fost primit, produsele au fost verificate si returul acceptat, rambursarea banilor se va face in contul IBAN din care s-a facut plata, sau daca plata a fost realizata prin metoda ramburs, atunci rambursul se va realiza in contul IBAN specificat in formularul de retur de mai jos.

 

Suma se returneaza in maxim 30 de zile, conform legii.

 1. Date cu caracter personal

Folosind acest site, clientul este de acord cu Politica de confidentialitate, disponbila pe site, la rubrica “Politica de confidentialitate”. 

 

 1. Utilizarea site-ului babyjohn.ro.

 

Inregistrarea unui cont pe platforma www.babyjohn.ro va aduce responsabilitatea pastrarii confidentialitatii parolei si a datelor de logare.

 

Daca observati orice utilizare suspecta a contului dumneavoastra, va rugam sa ne contactati prin e-mail la contact@babyjohn.ro.

 

Prin crearea contului, va obligati sa:

-  ne furnizati informatii corecte solicitate.

- sa respectati Termenii si Conditiile

 

Prin utlizarea site-ului aveti obligatia:

- sa nu-l folositi in niciun scop ilegal, sau in orice mod care intrerupe buna lui functionare.

- sa nu incercati sa accesati ilegal alte conturi inregistrate pe platforma

 

Sunteti de acord sa ne despagubiti pe deplin daca orice cerere va fi intentata impotriva noastra din cauza actiunilor dumneavoastra ilegale sau daca ati actionat ilegal asupra platformei noastre si am suferit pierderi din aceasta cauza.

 

 1. Dreptul de proprietate intelectuala

 

Suntem proprietarul website-ului www.babyjohn.ro, al tuturor elementelor grafice prezente pe site, al textelor si imaginilor. 

 

Nu puteti copia, descarca, posta sau reproduce in niciun fel paginile web sau materialele disponibile pe site.