Cum cumpar

Cumpararea produselor din magazinul nostru o puteti face comandand online, telefonic sau prin email.

Comanda online
Produsul pe care doriti sa il comandati poate fi gasit prin utilizarea meniului din stanga paginii ce contine categoriile de produse sau folosind campul de cautare. In momentul in care ati apasat comanda produsul va fi automat transferat in cosul de cumparaturi.
Dupa adaugarea in cos a tuturor produselor pe care doriti sa le comandati, procesul de cumparare se continua prin apasarea butonului "Finalizeaza Comanda"  si parcurgerea paginii de comanda. In pagina de comanda va trebui sa completati urmatoarele:
- Informatiile necesare trimiterii coletului catre dumneavoastra.
- Metoda de plata: alegeti modalitatea in care veti plati comanda.
Comanda dumneavoastra este incheiata cu succes atunci cand va este afisat mesajul "Comanda ta a fost inregistrata, vei primi in scurt timp o confirmare prin email". In momentul procesarii comenzii, veti primi un e-mail prin care veti fi instiintat de noul status al comenzii.

Cu ajutorul numelui de utilizator si a parolei introduse, puteti sa va autentificati pentru a vedea istoricul comenzilor sau stadiul comenzilor actuale, a modifica/sterge profilul dumneavoastra sau a face comenzi ulterioare fara a reintroduce datele de contact.

Comanda telefonica:

Telefonand la 0726726888,  un agent de vanzari va prelua comanda dvs.

Comanda prin email  : comenzi@babyjohn.ro

Completati adresa dumnevoastra de e-mail
Mesaj: completati datale dumneavoastra (nume, prenume, numar de telefon) si produsul/produsele pe care le doriti.
Nu exista valoare minima pentru o comanda.